קייטרינג בשרי לאירועים קטנים

מחפשים לעשות אירוע מושלם ?

השאירו פרטים ונחזור אליכם

אם חשבתם שתכנון של אירוע קטן זה משהו פשוט וקל, תנסו לחשוב שוב.

גם כשמדובר על אירוע קטן אנחנו צריכים לדאוג להרבה מאוד דברים, זה מתחיל באוכל שנגיש לאורחים שלנו, מקומות ישיבה נוחים ואפילו הוספה של אטרקציות שילוו את האירוע.

אחד הדברים שנראים לכם נוחים ופשוטים במיוחד שמדובר על אירוע קטן, זה האוכל.

אם מדובר על אירוע קטן של 50 מוזמנים, חשבתם שלהכין כמות של אוכל למספר כזה של סועדים היא משימה פשוטה, נסו לחשוב שוב.

המשימה של הכנה של אוכל למספר סועדים רבה מצריכה כישורים ויכולות מיוחדות.

לכן, כדאי לבחור בחברת קייטרינג מקצועית שתספק לכם את השירות הטוב ביותר.

מנת גורמה

קייטרינג לאירועים קטנים – בשרי או חלבי

בשרי או חלבי בימים של היום כבר הפך להיות עניין של אידאולוגיה, אנו נחשפים להרבה יותר צמחונים בתקופה האחרונה.
אין עם זה בעיה בכלל, אבל אלו שאוהבים בשר בהחלט ירצו גם להגיש אותו באירוע שלהם.

לכן, לא משנה מה הגודל האירוע, בחירת מנות בשריות או חלבית לא משנה לפי כמות המוזמנים, אלא לפי אופי האירוע עצמו והקהל באירוע.

קייטרינג בשרי – איך תבחרו נכון

בחרתם להוסיף קייטרינג בשרי לאירועים יש כמה דברים חשובים שאתם חייבים לקחת בחשבון, במיוחד שמדובר על מנות בשריות.

בשר צריך לדעת להכין :

הרבה חברות קייטרינג יכולות להציע לכם מנות בשריות, אבל אין זה אומר שכולן יכולות לתת לכם את המענה הנכון.

הכנת בשר מצריכה מיומנות רבה, כזאת שבאמת הופכת את המנה לגורמה ונותנת לאורחים שלכם להנות מהאוכל המוגש להם.

לכן כדאי לבחור בחברת קייטרינג שמתמחה בבשרים והתוספות המתאימות להם.

קייטרינג זה לא רק בשר  :

התפריט לא נגמר רק בבשר, ברגע שבחרתם חברת קייטרינג צריך לוודא את התוספות שמגיעות עם הבשר, כמה תוספות מקבלים וכמה סוגי סלטים.

לא כל תוספת מתאימה לבשר, לכן חשוב לוודא בתפריט שבונים לכם מחברת הקייטרינג שאתם מקבלים תוספת שיתאימו לסוגי הבשרים.

סלטים :

מנות בשריות צריכות להגיע עם סלט, לא רק סלט ירקות שקצוץ דק. חשוב שתקבלו מגוון עשיר של סלטים, כאלו שכל אחד ימצא את הסלט שהוא מתחבר אליו.

כדאי לעבוד עם חברת קייטרינג שלכל הפחות לכל אירוע תוסיף לכם בין 8-10 סוגים של סלטים.

קינוחים :

חברת הקייטרינג צריכה לדואג לכם גם לקינוחים.

אתם יכולים לנסות להביא בעצמכם כמה פירות, אבל אחרי בשר נהוג להוסיף קינוחים קלילים ועם כשרות פרווה.

ציוד וכלים :

לא לכל אחד יש כמות של כלים שיכולה להספיק לכמות סועדים רבה (גם אם מדובר על אירוע קטן של 50-100 מוזמנים) יש צורך בהרבה כלים, לאחר מכן גם יש להדיח את הכלים.

שמדובר בקייטרינג בשרי, לא מומלץ לעבוד עם כלים חד פעמיים, לכן רק חברת קייטרינג מקצועית יכולה להביא לכם את הסכו"ם והכלים המתאימים נקיים ומסודרים.

אהבתם את מה שקראתם ? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
מאמרים נוספים שעלולים לעניין אתכם

מחפשים לעשות אירוע מושלם ?

השאירו פרטים ונחזור אליכם