חוגגים יום הולדת? רוצים להכין צ'יפס לילדים אבל נמאס לכם מכמויות השמן הרבות? – הדרך הקלה לצ'יפס הבריא!

מחפשים לעשות אירוע מושלם ?

השאירו פרטים ונחזור אליכם

ההורים שבינינו ודאי מכירים את הסיטואציה שמתעוררת כל פעם מחדש לקראת ימי ההולדת של הילדים.

כמויות הסוכר שבממתקים ובעוגות, וכמויות החטיפים רוויי השמן והמלח.

כל אלה ועוד מעוררים חששות רבות בדבר בריאות ילדינו בכל פעם מחדש.

אז האם קיימת דרך לשנות את המצב? האם ניתן להמעיט או למגר את כמויות השומן והסוכר, או חלק מהם לפחות? התשובה היא כן.

 

אכילת צ'יפס ספוג בשמן? לא תודה.

כולנו בוודאי מודעים לבעיה של כמויות השמן המרובות במאכלים של הילדים שלנו כיום, ביניהם צ'יפס, שניצלים, קציצות, פלאפל ועוד.

כמויות השמן הרבות במאכלים מזיקות לבריאות ילדינו, הן בטווח הקצר והן בטווח הארוך – העליה במשקל , ההתמכרות למזון לא בריא, מחלות הנגרמות מאכילת שומן רווי וכיו"ב.

למזלנו, קיימת דרך למגר את התופעה או לפחות להפחית את השימוש בשמן, קיימת דרך להכין מאכלים, וביניהם הצ'יפס, ללא שמן! כיצד? התשובה היא סיר טיגון ללא שמן.

 

כיצד עושים זאת?

סיר הטיגון ללא שמן פועל על פי שיטת חימום האוכל באמצעות דחף של אוויר חם, ועל כן אין צורך בשימוש בשמן כלל וכלל במהלך הטיגון.

סיר הטיגון הינו מכשיר הדומה בצורתו למכונת קפה, המורכב מגופי חימום, שמטרתם לחמם את האוויר שבסיר ולגרום לתנועתו החוזרת ונשנה בחלל הטיגון המצוי במרכז המכשיר.

חלל הטיגון למעשה, הוא חלק דמוי מגירה המצוי בבטן המכשיר המדמה עבורנו את סיר הטיגון.

למגירה זו אנו מכניסים את האוכל ושם הוא מתבשל.

 

ומה באשר לצ'יפס שלנו?

על מנת להכין צ'יפס בריא ליום ההולדת של הילדים, כל שעלינו לעשות הוא לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך אותם בהתאם לגודל ולצורה הרצויים, להכניס למגירת הטיגון שלנו, לתבל מעט (ללא שמן!!), להפעיל את תהליך הטיגון, להגיש ולהנות מהתוצאה הטעימה והבריאה.

תהליך הטיגון באמצעות סיר הטיגון, מעניק קריספיות אחידה לצ'יפס שלנו מכל צדדיו, מפאת האוויר החם העוטף את כולו בתוך חלל הטיגון.

בנוסף ליתרונותיו הבריאותיים של תהליך זה, הטיגון בדרך זו מעניק לצ'יפס טעם איכותי וטבעי, ללא ליווי של טעם הלוואי של השמן הלא רצוי.

 

שיהיה בתאבון!

כפי שהבנו, אחת מיני דרכים רבות להפחתת השמן בצ'יפס בפרט, ובמאכלים המצריכים טיגון בשמן בכמות כלשהי בכלל, היא השימוש בסיר הטיגון ללא שמן העובד על בסיס של טיגון האוכל באמצעות אוויר חם.

שיטה זו, כמובן, אינה מצריכה אף לא כמות מעטה של שמן לטיגון, ומספקת לנו אוכל בריא ואיכותי בטעם משובח.

אז כעת, כל שנותר הוא לשטוף, לחתוך, לתבל, להכניס, לחכות מעט, להוציא,להגיש ולאכול.

שיהיה בתאבון!

 

תפוח אדמה מתובל

אהבתם את מה שקראתם ? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
מאמרים נוספים שעלולים לעניין אתכם
בובה
איך להפוך יום הולדת למתנה יצירתית

אין דבר משמח יותר מלקבל מתנה חגיגית ומושקעת ליום ההולדת. שאלת השאלות היא- איזו מתנה כדאי לקנות? מבין האנשים שמעריכים מתנות ששווין נמדד בכסף, ישנם

קוסם ליום הולדת

ראשית הרשו לנו לברך אתכם בברכת יום הולדת שמח! כשאנו חוגגים יום הולדת סביר להניח שנרצה להביא אטרקציה מרכזית לחגוג את האירוע המיוחד. בעמוד הקרוב

מחפשים לעשות אירוע מושלם ?

השאירו פרטים ונחזור אליכם